Kuvajte u Ritmu Zdravlja!

Kuvajte u Ritmu Zdravlja!

Dođite na Međunarodni sajam turizma, sporta, lova, ribolova i ekologije- Lorist u subotu, 5. oktobra i pronađite naš štand. 

Tamo će vas, u periodu od 10 do 15h čekati nasmejan tim Ritma zdravlja koji će vas uputiti u sva dešavanja- održaćemo takmičenje u kuvanju zdravih obroka, a moći ćete da prisustvujete i na predavanjima na kojima će se govoriti o značaju koji zdravstveni turizam ima za Srbiju. Ceo raspored i detaljnu satnicu možete pogledati na sajtu sajma.

Takmičenje u kuvanju zdravih obroka, iz našeg kuvara koji možete pogledati ovde, biže održano u periodu od 12 do 13 časova. Takmičenje je predviđeno za četiri tima, a recepti će se izvlačiti na licu mesta. Dve najbolje ekipe idu u finale, a stručni žiri će ocenjivati jela na osnovu jasnih kriterijuma:

– Prezentacije (načina na koji je jelo servirano)
– Ukusa 
– Nutritivne vrednosti

Ceo pravilnik možete pročitati ovde.

Ovo takmičenje predstavlja uvertiru za Svetski dan zdrave ishrane, koji se obeležava 16. oktobra. 

Neka najbolja ekipa pobedi! Prijavite svoj tim na office@ritamzdravlja.org i vidimo se 5. oktobra na Novosadskom sajmu!

Kuvajte u Ritmu Zdravlja! 

Učešćem na Sajmu turizma, Udruženje Ritam zdravlja, koje je deo OPENS programa (Omladinske prestonice Evrope Novi Sad) počinje obeležavanje meseca pravilne ishrane. Pratite nas i na društvenim mrežama i uvek budite u toku sa aktuelnim dešavanjima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *