Igre bez granica!

Igre bez granica!

Pozivamo sve sugrađane da ove nedelje, 2. juna, dođu u Sportski centar Maruk (Novosadskog sajma 37), tačno u 12 sati i učestvuju u manifestaciji „Igre bez granica“ koju organizuje udruženje građana „Ritam zdravlja“. Ovaj događaj održava se u okviru programa 4. Festivala “Sport za sve” Vojvodine i svojih redovnih aktivnosti u okviru programa Novi Sad – Evropska prestonica mladih 2019. godine.

Očekuje vas zabavan program ispunjen takmičenjima, vežbanjem i zabavom, a najbolje ekipe na kraju osvajaju nagrade! Igre bez granica namenjene su mladima koji žele da testiraju svoje znanje i spretnost. Za roditelje sa decom, takmičenje se organizuje u okviru Zabavnog kutka, u kom će porodice moći da se bolje upoznaju, odmere svoje snage i druže, a sve će biti uokvireno edukacijom o uticaju i važnosti svakodnevne fizičke aktivnosti za zdravlje.

Pobednicima sportsko-rekreativnog dela manifestacije „Hajmo na piknik“ nagrade će dodeliti naš sugrađanin i košarkaš Milenko Tepić, koji će podsetiti sve nas na to zašto je bitno baviti se fizičkom aktivnošću.

Partneri projekta su Savez Sport za sve Vojvodine, Pokrajinski zavod za sport i omladinu, Stomatološka ordinacija Dental Hub, Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Eurogames, kao i škole čiji će učenici učestvovati u takmičarskom delu programa: Srednja medicinska škola „7. april“,  Tehnička škola „Pavle Savić“ i škola za dizajn “Bogdan Šuput”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *