TŠ Pavle Savić i Ritam zdravlja skupili skoro sedam hiljada dinara za pomoć Andreju

TŠ Pavle Savić i Ritam zdravlja skupili skoro sedam hiljada dinara za pomoć Andreju

Na humanitarnom turniru “Golovi za Andreja” koji je danas održan u dvorištu Tehničke škole “Pavle Savić” prikupljeno je 6.720 dinara za pomoć Andreju Markoviću koji boluje od maligne skolioze.

Na fudbalskom turniru je učestvovalo sedam ekipa iz škole- Old boys, Young boys, Pilići, Manjača, Sntn, I12, I14, to jest, učenici prvog, drugog i trećeg razreda, koji su pored humanosti pokazali i odličnu fizičku formu, timski duh i što je najvažnije fer-plej.

Na štandu Ritma zdravlja koji je, zajedno sa Savezom sport za sve Vojvodine i Ana Z fit, podržao akciju, posetioci su mogli da se informišu o važnosti fizičke aktivnosti za zdravlje i osvoje simbolične poklone. Pored toga, svi zajedno su pružali podršku ekipama sa tribina i učestvovali u izvanrednoj atmosferi. Akciju je podržala i Minakva, koja je obezbedila osveženje za sve učesnike.

Podrška sa tribina

Pobednik turnira je ekipa Young boys, koja je rezultatom 4-0 u finalu pobedila sastav I12. Za treće mesto borili su se timovi Manjača i Old boys, a “domaćini” su odneli pobedu posle boljeg izvođenja penala.

Ritam zdravlja nastaviće saradnju sa Tehničkom školom i kroz edukaciju i aktivnosti učenika, pokazati zbog čega je Novi Sad Evropska prestonica mladih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *