Održane Igre bez granica sa Milenkom Tepićem

Održane Igre bez granica sa Milenkom Tepićem

Juče su u Novom Sadu u sportskom centru Maruk održane „Igre bez granica” sa Milenkom Tepićem!

U organizaciji Udruženja građana „Ritam zdravlja”, a u okviru 4. Festivala Sporta za sve Vojvodine, timovi sastavljeni od srednjoškolaca odmerili su snage u kvizu znanja i igrama spretnosti poput hop-stop, zajedno smo brži, izađi iz tunela i drugim. Publika je mogla da se razdrma u „zabavnom kutku” igrama koje su pripremili Eurogames, Savez Sport za sve Vojvodine i Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, a svi učesnici su na kraju dobili nagrade za fer plej. Košarkaš Milenko Tepić  i predsednica udruženja dr Tatjana Jezdimirović otvorili su Igre porukom da je važno baviti se sportom i zahvalio se svim sugrađanima na tome što su odvojili dva sata nedeljnog prepodneva da bi se bavili fizičkom aktivnošću.

Milenko Tepic otvorio Igre bez granica
Košarkaš Milenko Tepić motiviše mlade da se bave sportom

Timovi su bili sastavljeni od učenika iz novosadskih srednjih škola kao što su Srednja medicinska škola „7. april“, Tehnička škola „Pavle Savić“, škola za dizajn „Bogdan Šuput”, a pobedu su odneli predstavnici Društva Sport za sve Partizan 2. Na kraju Igara, usledilo je i mini takmičenje za najbolje šutere dvojki i trojki, koje su vodili Milenko Tepić i prof. dr Marko Stojanović, a četvoro najboljih osvojilo je potpisane košarkaške lopte.

Tim koji stoji iza UG Ritam zdravlja obećao je sugrađanima više ovakvih događaja, a već su u pripremi nova dešavanja koja će se održavati u Limanskom parku.

Volonterke Ritma zdravlja

Igre bez granica su deo projekta „Hajmo na piknik namenjenog mladima, koje udruženje Ritam Zdravlja realizuje u okviru programa Novi Sad – Evropska prestonica mladih 2019. godine.

Učesnici i organizatori Igara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *